::::✿chinta_shafiqah✿::::

Wednesday, 17 April 2013

Pening lalat ^--------^

Assalamualaikum

Malam masih muda..ketika ini cik cinta sangat-sangat memerlukan bantuan korang. kepada mereka yang sudi tu tolong la cik cinta..

Sekarang cik cinta dah xtahu nak edit html macam mana, bila tekan keluar macam gambar kat bawah ni.. so kalau tutor tu kene tick expand wigdet nak godek celah mana?  memang slow sangat bab-bab ni...

Sape-sape yang tahu, boleh la tolong selesaikan masalah negara ni.. ^-----------^




#mood: kureng






terima kasih sudi baca

10 comments:

  1. cuba tengok sini :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/blogger-template-html-editor-baru.html

    ReplyDelete
  2. sobsob~ chinta, kita sama ;(
    PG nak edit template sama, tapi bila da tukar macam tu, terus tak reti nak edit macam mana da ;( harap ada yg dapat bantu kan. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa......lme2 nnt okey la tu kot;)

      Delete
  3. hye cik cinta..hehe ok no prob senang je tu... meh Am ajarkan..

    Wokey first
    klik template > edit HTML.. ok lepas tu tekan CTRL+F .. dia akan keluar kotak find kan? so kat kotak tu taip no 12 ata 13 ..cth taip "12" tekan enter.. then dah kuar so edit laa ape yang nak edit tu.. senang kan?

    ReplyDelete
  4. ololoo, jgn stres2 yaa..try slow2..actualy, yg ni lg simple..lg senang..cuma yg x best, dia prview dkt page sama..lambat cam siput..=.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...cam siput ea....tu laaa.....xfhm sngt nk guna...ingat kan dah jad ape la nga templet ni

      Delete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...