::::✿chinta_shafiqah✿::::

Thursday, 28 February 2013

Pernah atau tak pernah?


Assalamualaikum w.b.t

Salam khamis untuk korang semua..korang semua sihat tak??  ape??  sihat? bagusss....
huhu tak de ayat lain la cik cinta ni  nak tnyer selain sihat? ayat sama je memanjang...yelahh cik cinta kan caring kat u alsss...kuang3...! bukan ape, sekarang kan musim  hujan, Kelantan Terengganu dah banjir right?  tapi harap-harap tidak lah berlarutan.. susah orang kampung nak buat keje nanti.. so sad dear..kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan segala-galanya... :)

haaa....korang tengok figure kat atas tu, agaknya korang macam ni jugak tak if lacture tanye pendapat u alss... ke tidak?? hahah...kalau cik cinta memang sebijik macam figure kat atas tu, cume tak berpeluh jer, dalaman je yang dok berdandut,hahaha....kenapa ek jadi gitu??? padahal bukan lacture atau pun cikgu nak marah pun kalau salah, tapi sudah menjadi kebiasaan bagi student kot. Sebut je nak tanye soalan, haaa..mula lah gelabah biawak...! .tunduk ke bawah semua muka, kalau boleh tak mau pandang langsung pada tenaga pengajar kat depan...hahahha...kelakar kan bile  imbas kembali..


Sehingga ke saat ini, kes sebegini masih berlarutan.. dimana silapnya? adakah kurangnya keyakinan diri? adakah malu? adakah memang bland mase tu sehingga tak de idea langsung? haaa...jom kita kupas isu ini untuk mencari dimana kah sebenarnya.. dan kenapa kah terjadi sedemikian?


XoXo...dadaaaa ^----^

terima kasih sudi baca

Tuesday, 26 February 2013

cik chuby for me ^---------^



    Assalamualaikum^----^
 senyum sayang..cak3!

Haiipp selamat malam yang menjelangya pagi sedikit masa lagi. Korang ape khabar? sihat? herrmm... suasana area SINTOK minggu ini agak renyai-renyai...bumi tuhan sentiasa di kurniakan rahmat tuhan yang tidak terhingga. Alhamdulillah, bersyukur pada NYA sebab diturunkan hujan setelah lama bumi SINTOK ini mengalami panas yang terik sehingga dedaun menjadi kekuningan akibat daripada cuaca yang panas. Dengan adanya rahmat tuhan, dedaunan di hutan UUM ini melambai-lambai riang setelah lama tidak kehujanan..waduh3...! cik chinta bermadah bagai malam ni, kenape yer? :)

Actually, jumaat lepas cik chinta mendapat teddyber yang gebu, cun melecun gitu. Suke sangat-sangat! thankz sayang. Walaupun ia tidak lah seGEDABAK yang korang ada, sekurang-kurang nya cik chinta suka sangat dengan hadiah  ni..hehe...

Rasanya cam terpinga-pinga jer kat gegendang telinga tatkala mendengar pertanyaan daripada insan tersayang... " sayang nak teddybear tak sempena tettttt....!" cik cinta hanya tersenyum kambing.. Hati mula bermain peranan dan mula bermonolog dalaman " eh biar betol, biase nyer tak pernah pernah tanya camni, ahhh...aku cakap je lah na, habis cite sebab ore kato rezeki jange ditolok"

Malam itu cik cinta mendapat cik tedd ni dari insan tersayang...wauuu! heppy giler sampai kat dalam kete pun still dok pelukkk besss! ehhh kadang-kadang cik cinta tak seperti umur jeng-jeng jeng je kan...ahhhhh......peduli apa cik cinta, bende kita minat dari kecil, so tak salahkan kita simpan buat koleksi untuk anak-anak cik chinta nanti..^---------------^




tataaa u alsss... :)




terima kasih sudi baca

Monday, 25 February 2013

C.I.N.T.A

Assalamualaikum pembuka bicara...^---^

Pepatah cinta untuk malam ini.^.______^


Jangan mencintai cinta seperti BUNGA
kerana bunga akan LAYU

Cintailah cinta seperti SUNGAI
kerana sungai tiada PENHUJUNGNYA...

Oleh itu hargailah CINTA.
Sebaik-baik cinta
Adalah CINTA PADA NYA yang ESA..^-----^





abaikan model tak berbayar nih:)





terima kasih sudi baca

Sunday, 24 February 2013

Disebalik potret * -----*


Assalamualaikum....nah tu dia! besar gedabak picture kali ni...pada saat ini cik chinta agak sunyi, ye laaa duduk sorang-sorang kat bilik mau tak sunyi...nasib baik otak masih waras...:)

sebenarnya di sebalik picture tu ade something...agak mendalam.. entah la bila terlihat jer picture ni tibe-tibe dapat satu ilham..wah...ilham bagai cik cinta.^---^ 
...ape lagi  pantas cik cinta membuka laptop then menaip..

Actually, sepintas lalu tidak ada apa yang perlu di banggakan dengan picture ni, cik cinta juga bukanlah seorang fhotografer yang nak di agung-agungkan bukan juga sebagai editor bukan juga seorang yang pandai bab-bab ni,...! tapi bagi cik cinta, di sebalik gambar itu menyimpan seribu satu rahsia..^------^

Bagi cik cinta, pengalaman@ kenangan tidak akan pernah berulang..sesuatu yang terjadi itu pasti ada hikmah di sebalik nya... cik cinta akui, dalam bersahabat ada kalanya okey, ada kalanya tak.. betol tak?
di sebalik gambar yang agak cun tu,  Salah seorang daripada kawan cik cinta ni sudah tidak menjadi kawan lagi. ia telah bertukar menjadi POWER RENGERS.! hahaha...  begitu mudah untuk mencipta sesuatu kenangan yang pahit dalam hidup ni... bukan mudah untuk cik cinta lupakan dengan apa yang sis kita ni buat...amat perit...! tapi now, cik cinta dah pasrah... katanya ERRA FAZIRA^8^

# kenangan yang pernah terconteng menjadi gambar seperti ini tidak akan terconteng buat kali kedua, ketiga dan seterusnya.. ye..itu lah "LIFE"  #


nah....hanya ini sahaja tatapan untuk malam ni...):






terima kasih sudi baca

Thursday, 21 February 2013

Tips pilih hadiah untuk buah hati ('',)

Assalaamualaikum^---^

Salam satu malaysia & selamat malam. terbalik pulak. sepatutnya selamat malam dan salam satu malaysia.hehe..tapi itu tidak menjadi kesalahan.. Dari sebulan ke sebulan cepat je kan? ye la ni dah pertengahan bulan 2, hanya beberapa hari lagi insyaALLAH akan munculnya bulan baru.. amin, mudah-mudahan. EH..! macam pelik je ase cik chinta malam ni cakap pasal bulan yang entah ape ape.! 

Hey u aoulssss!! jangan lupa bulan 3 jugak kan cik chinta buat pertama kalinya boleh mengundi untuk pilihan raya..haaa....ecxited sangat-sangat ni.  Kebiasaanya mengundi untuk Majlis perwakilan Pelajar, but kali ni agak berbeza. YE untuk sebuah negara yang berdaulat. eh...ko ni dah merapu dah ni jah...!:)

Balik pada topik kita malam ni, adalah tips pilih hadiah untuk pasangan kita! yes! suka la tu korang.... ye dak? kalau like, moh la kito baco samo-samo tips yang padat+ simple= be heppy okey..





# Carilah barang yang di sukai oleh pasangan korang. Lau dia tak suka teddybear, jangan dok beli. haha!

# Beli la ikut kemampuan korang. Jangan semata-mata nak beli hadiah untuk pakwe/makwe perut korang tu di biarkan kosong.! tak leh la gitu. kesian perut. hadiah punyer pasal, dia pulak yang jadi mangsa...ahkkkS! ^----^

#Cik chinta tahu, korang mesti kretif and inovatif kan bab-bab gini... so ape salah nya korang hiasi sendiri hadiah yang korang nak bagi tu. lagi menarik. kalau ikhlas boleh tambahkan pahala...:)

#Ni yang last tau? eh cukup la, 4 sudah laa...:)  cik chinta tahu, korang pun romantik jugak kan? ahaii.....shuke sangat-sangat bab romantik ni..hehe..korang selitkan nota cinta untuk mengambarkan kasih sayang korang tu. INsyaALLAH...tersenyum kambing la cik abe korang tu nanti yer..

Cik cinta rasa, setakat ini dahulu kemerapuan untuk malam ni. semoga tips yang tidak seberapa ni berguna pada korang.. ^-----^

_Selamat Malam_(".)

terima kasih sudi baca

Tuesday, 19 February 2013

Tidur dan Personaliti


Assalamualaikum..haiiipp...

Salam selasa buat macho & tak lupa juga pada si cantik cik chinta. Sihat tak hari ni? cik chinta harap korang semua sihat hendaknya yer... ye laa sekarang musim tak menentu, kadang-kadang hujan, kadang-kadang panas terik dan jugak kadang-kadang kat my universiti musim bunga...bunga-bunga cinta luruh dari langit..^---^ . Apa-apa pun cuaca tidak lah menggangu tidur korang kan?  

Actually, today, cik cinta nak berkongsi dengan korang about tidur dan personaliti. If korang peka, this topic pernah keluar kat news paper...Sebelum tu, cik cinta nak tanya, korang tidur cukup tak 8 jam sehari? ke lebih? haha...ape-ape pun tepuk dada tanya diri korang k...hehe...

Tahu kah korang, kita boleh mengenali personaliti seseorang hanya melalui gaya tidurnya. For example k, tidur merangkuk melambangkan individu itu seorang yang beremosi dan juga suka berseorangan. Betol atau tak tanya diri masing-masing k.. peace..^---^

Kedua, tidur meniarap pula adalah seseorang yang berfikiran agak sempit. Tapi memang cik cinta akui, tudur jenis ni bukan sahaja menjadikan seseorang itu berfikiran sempit, tapi nafas pun boleh jadi tersekat-sekat.. hehe...

Ketiga, tidur berselubung seluruh badan dengan selimut tu pulak menggambarkan seseorang itu terlalu mementingkan perasaab diri sendiri dan sukar terima perubahan diri..

 Dari kesemua yang korang baca ni, ade tak persamaan dengan gaya tidur korang? bagi cik chinta sendiri rasanya tak de satu pun,, sebab cik cinta suka tidur mengiring..hohohoh..tak tahu la pulak ape maksudnya itu,,,:)





terima kasih sudi baca

Monday, 18 February 2013

pada zaman dahulu,upin ipin & boboboi ^----^

Assalamualaikum..

Selamat malam semua..malam ini tersangat lah boring..agak boring. tibe-tibe dapat satu idea. hehe. ketawa manja..

Actually pagi tadi cik cinta menjejaki langkah ke kelas buat pertama kali nya untuk hari isnin...kelas bahasa melayu pengurusan..lacture agak hensem..student pun masih liat lagi..still tak datang-datang.. cik cinta adalah seorang yang skima lau awal-awal sem.... berjalan dengan penuh gaya masuk ke kelas...meredah si panas yang boleh membasahkan ketiak.! hahaha...agak keterlaluan di sini..sorryyy beb..

Nak jadikan story untuk malam ni, lacture cik cinta meminta kami membuat assignmant about animasi yang ade kat mesia ni..first empresion..terdetik dalam hati cik cinta, macam besss je tugasan ni..hehe...ape lagi otak mula menyelongkar mencari idea,,,nahhh! dah dapat...animasi upin-ipin yang agak famous kat Malaysia ni...Tak kurang hebat jugak BOy-boy-boy ( guna gaya sendiri )  terlebih famous  pada zaman dahulu jangan lupa pada bola kampung..  dan tak di lupa juga pada anak-anak sidik yang terlebih-lebih famous pada suatu ketika dahulu..wauuuu...semua tu bermain-main di fikiran, agaknya yang mana menjadi pilihan kami semua... jeng-jeng-jeng!

Apa-apa pun setiap animasi  tu perlu di ulas mengikut tema yang di kehendaki oleh pensyarah.. ^---^
yang paling penting best sangat sebab kesemua animasi itu adalah dalam bahasa melayu..wah-wah-wah...tak perlu nak memerah otak sangat berkawan dengan GO0GLE TRANSLIT..hihih..

betol-betol-betol


pada zaman dahulu


bola kampung :)

boboi boy...


anak-anak sidik ^------^







terima kasih sudi baca

Sunday, 17 February 2013

Alahiiiiii cik cinta suami orang tu…..


ASSalamualaikum
Pelik tak dengan tajuk entri arini..? Actually cik cinta nak berkongsi dengan korang pengalaman yang kini menjadi  igauan ngeri dalam hidup cik cinta..amat sedih dan pilu sekali jika di fikirkan..ape-ape pun nasib sudah menjadi bubur. Yamiii….sedapp tuu..:)
Cik cinta tak tahu nak mulakan bagaimana kat  korang tapi yang pasti cik cinta harap dengan perkongsian story ni sedekit sebanyak dapat menjadi pengajaran kepada anda semua.. cerita nya bermula macam ni--------->

Pada mulanya, cik cinta tidak suka sms ape tah lagi dengan orang yang tidak kenali. Tapi sms dengan si dia ni membuatkan cik cinta heppy. Disebabkan mase tu cik cinta baru je putus cinta, tanpa berfikir panjang cik cinta terus layan mamat nih tanpa cik cinta sendiri pun tak tahu siapa dia..dia hanya memperkenalkan dirinya sebagai – hafiz( bukan nama sebenar). Pada mulanya cik cinta agak was-was sebab cara dia menaip sms ada iras-iras ex bf cik cinta… Cik cinta tanpa segan-segan layan la mamat nih..tanya tu Tanya ni…mase tu mood kembali ceria  macam ni---- :)




Tapi sudah sememangnya sikap perempuan, jika hati masih ragu-ragu dengan si dia, bertanya dan terus bertanya siapa yang bagi number cik cinta.. hanya 1 jawapan yang cik cinta ingat …. Si dia kata,
“ tu semua xpenting, yang penting nya sekarang, im want to be ur friend” walaupun cik cinta tidak mendapat jawapan yang cik cinta mahukan, tapi….. cik cinta tidak rapuh, cik cinta teruskan bertanya dan bertanya sehingga cik cinta dah dapat hint..iaitu si dia bagi facebook  address…so dari situ cik cinta selidik-dan selidik siapa dia sebenarnya.. **

Menurut si dia, dia sedang belajar di UTM. Cik cinta agak kurang percaya pada asalnya, tapi selepas di jelaskan oleh si dia yang bermulut manis itu, cik cinta jadi akur dengan  penjelasan yang telah dinyatakan walaupun masih ragu-ragu dengan jawapan itu..>
Mulai daripada saat itu, cik cinta mulai hanyut dengan bayang-bayang si dia  yang cik cinta sendiri pun tidak mengenali nya hanya dapat mendengar suara nya sahaja…….



Tapi…… selepas beberapa hari cik cinta bersms dengan si dia, terdetik di hati cik cinta untuk melihat sendiri facebook yang telah di nyatakan.. tanpa membuang masa lagi, cik cinta terus menaip dan terus menaip…mase tu hati cik cinta dah rasa lain, tak tahu kenapa..jadi macam tak tentu arah..bila jari klik pada satu nama ni…terus terpampar satu profil picture.. bla-bla-bla-bla..cik cinta terus menyelongkar demi menyempurnakan hajat dihati…tiba-tiba…cik cinta terpandang satu picture  sidia..$@%&

Dalam hati berkata “ hensem nya dia” taste aku laa…” opss….cik cinta tidak tersedar dengan kata-kata cik cinta..di sebabkan melihat picture itu tadi cik cinta telah lupa hajat sebenar cik cinta..selama beberapa hari selepas kejadian, cik cinta terus di buai dengan kata-kata sidia,..manis macam gula kata-kata nya..walaupun dia tidak mengenali siapa cik cinta sebenarnya..cik cinta pun tidak kurang hebatnya..pernah satu mase tu, cik cinta menyanyikan lagu “tercipta untuku” sweet sangat kami mase tu..hanya tuhan sahaja yang tahu..betapa heppy nye cik cinta dengan kehadiran si dia yang mengubat hati cik cinta yang telah terluka… sob3



Dari hari ke hari hubungan cik cinta dengan si dia semakin rapat walaupun tidak pernah berjumpa..itu dinamakan kuasa tuhan ye tak?  Tapi.......ku sangkakan panas hingga ke petang tapi hujan di tengah hari…. Begitulah yang cik cinta rasakan  masa tu…cik cinta terlihat picture adik kepada ex cik cinta dalam face book…muka, birthday, wall, picture yang ada dalam facebook si dia sama… sebijik dengan picture adik kepada ex cik cinta… disebabkan dia tak preversi  so cik cinta dapat lihat kesemua gambar-gambar termasuklah gambar si dia yang sebenarnya sudah BERKAHWEN! Dan lebih malang lagi sudah mempunyai  seorang anak lelaki ! omg!

 Mase tu tangan cik cinta terketar-ketar…macam penyakit Parkinson dah..terketar-ketar bagai…hati ape tah lagi.. dalam hati rasa macam air panas sedang mengalir….betapa panasssnya cik cinta rasa….namun…..cik cinta cuba kuatkan hati untuk bertanyakan sama ada betol atau tak ape yang cik cinta sedang lihat mase tu..%%%%%&&:(



Pada mulanya, si dia menafikan yang si dia belum berkahwen ape tah lagi ada anak… si dia kata” alahh…tu hanyalah pelanduk dua serupa je tu, jangan la cepat percaya dengan semua bende tu. Trust me okey sayang?”

Tapi kalii ni, cik cinta dah menjadi seorang yang mendesak.cik cinta terus desak. Desak dan terus desak sehinggalah si dia menceritakan kesemuanya pada cik cinta…Ya aLLAH….mase tu hanya tuhan je tahu betapa sakitnya hati di permainkan oleh insan yang kini sudah berada dalam hati cik cinta....ternyata cik cinta kini” berKAPEL “dengan suami orang malah adik kepada ex cik cinta…. 
Memang tak keruan cik cinta mase tu... dasar penipu!
Sehingga kini cik cinta still ingat ayat yang sering si dia gunakan untuk memancing hati cik cinta…antaranya

“ walau apa pun yang berlaku, orang akan jaga hubungan yang kita bina nih, orang sekarang rasa macam tak pernah di hargai oleh wife orang, nothing.! Just anak orang je yang boleh buat orang bahagia. Awakk…. Tolong la jangan tinggalkan orang, orang sayang sangat kat awak..plisssss awakk…jangan buat orang macam ni..”

 kini dia bahagia di samping anak tersayang..:)

[Moralnya jangan mudah percaya dengan orang yang kita belum kenal ]

terima kasih sudi baca

Heppy bezday kak ngah ^---^

Assalamualaikum...^---^

haipp.....hellooo.....hai.........hi.! sawadikap...! morning...anda semua sihat? selamat hari  isnin, para pelajar dah pun memasuki kelas...korang? hihi...dua hari ni tersangatlah boring nye..ye laa...minggu ni minggu add drop so student lebih suka mendiamkan diri dalam bilik ataupun  still kat kampung...balik-balik la oiii........cuti dah habisss daaa... :)

ACtually cik cinta ambil kesempatan ni untuk mengucapkan HEPPY BEZDAY to my anak buah NURIN INSHIRAH...yang ke 7 tahun...waahhh.....udah gedek anak buah cik cinta ni...ucapan ni adalah di tujukan pada dia..walaupun dia tidak tahu pe-pe lagi about semua ni, but, suatu hari nanti insyaAllah dia akan baca entri ni..hoho... kelassss ko jah..^^^^^^----^^^^^^

Okey, nurin...cik kah doakan agar kak ngah menjadi anak yang solehah buat ibu dan ayah. Study rajin-rajin-rajin ye sayang& yang paling penting jangan menderhaka ibu dan ayah...ini adalah di larang sama sekali..ingat !.. cik kah doakan agar kak ngah di berkati oleh ALLAH s.W.t..amin...





ini dia! huhu...ratu make up..^--^





terima kasih sudi baca

Suatu petang itu..

Assalamualaikum.....

peace yoo...! hihih... ape khabar semua anak-anak gadis jelita dan si kacak yang sememangnya macho lagi bergaya? selamat tahun baru cina cik cinta ucapkan ye.. amacam banyak tak dapt angpauu?? ape? tak dapt? ish3....kecianyer.....:)

Now, cik cinta dah kembali ke gerbang bahagia di my UNIVERSITI...^-----^ ... Setelah selama sebulan lamanya cik cinta berkurun kat kampung now dah boleh berbloging with u allssss.....hehe... cik cinta banyak sangat nak berkongsi pengalaman dengan korang tersayang...ceh-ceh.ceh..

10 aribulan 2 baru ni... cik cinta sempat menghadiri perkahwinan sepupu cik cinta..setelah berkurun lame sepupu cik cinta ni menunggu..so now dia dah jadi milik orang...wahhh...hepppy nampak muka pengantin baru..hehe...emmm....mase tengok dia kat pelamin tu, alahaiiii.....teringin giler hati cik cinta ni..cik cinta masih sempat lagi berangan..huhuh...perasan ko jah..sape la nak kat ko jah...hohoho...

Pengalaman yang cik cinta nak berkongsi dengan korang adalah sewaktu jalan jem...eh betol ke cik cinta eja jem tu? ahh..biarlah....kih3...turun dari umah awal bukan main...make up bagai nak rak...hihih...tapi....sampai di destinisi tu dia aihhh......3,4 jam dalm kete...adoiii...memang penat laaa.....
nak tu pulak dady cik cinta termakan langsat.. memang teruk la..hahah....cik cinta ingat lagi dengan selamber nye dady cik cinta ni ikut je laluan yang ade sign board orang kawen..upe-upenye dia memang tak ingat jalan..hahahha....kelakar giler mase tu....selok  (loghat kelate yang korang perlu cari sendiri k...) cik cinta suka...hahahha..

# moral nye lau dah tahu musim orang cina raye, prepare la awal-awal cik cinta oii.....seboleh-boleh nya awalkan dari waktu sebenar if ade kenduri kendara...hahaha...#

Nih sedikit paparan untuk korang..heheh..

:)


with my mumy...:)


acara berlansung....hehe


bunga-bunga cinta...


my cousin...:)

berserabai je pict nih...hohooh



terima kasih sudi baca

Tuesday, 5 February 2013

Cuba baca adakah??

Assalamualaikum...

haipp.....ape khabar korang? hope sihat alhamduliilah la yer....cik cinta ase dah berkurun dah tak update entri..huh....busy booh..jaga anak-anak buah...ni dierang dah p skoll....so boleh la berceloteh kat sini kejap....hehe..ape-ape pun cik cinta heppy dengan tugasan sebagai pengasuh yang tidak bertauliah ni...minggu depan dah nak p kedah...sob3...!

Btw hari ni, cik cinta nak berkongsi satu entri yang tidak kurang hebat nya laa....exspecially to sape-sape yang terlalu mengedikxss dengan ur bf..haha...opsss....! sorry terlebih... maafkan saya... :)

Jom kita kenali beberapa sikap wanita yang membosangkan lelaki...

1.) suka melihat perkara remeh sebagai perkara besar. cOntohnya memilih gerai makanan. plisss la u alsss...hal sebegini xperlu kot nak di bersarkan.....nak makan je pun :).

2.) Sensitif tidak tentu fasal....kerana inginkan perhatian sedangkan ketika itu pasangan sedang ada masalah... eeeee! tak kesian kah korang kat pujaan hati korang tuh? jangan laaa...... sensitif tak bertempAT...INGAT taw?

3.) Manja tidak bertempat..sikap ini bukan sahaja membosankan lelaki tetapi juga membuatkan lelaki rimas..auwwww!! sape-sape yang memiliki sikap ini...boleh la ubah slow-slow ye...agar tidak berlarutan...hahahah

4.) Mudah nenjeruk perasaan kerana inginkan lelaki memahami sedangkan mereka tidak mahu memahami hati lelaki..

5.) Membeli belah terlalu lama agak memeningkan lelaki..tidak di nafikan lagi golongan wanita agak suka jika boleh bershoping...nak-nak dengan buah hati tersayang..tapi jangan terlebih-lebih pulak cik minah oiii...kang jadi plak kang..^-----^

6.) Terlalu banyak bercakap mengenai orang lain yang tidak di sukainya..haha....tak di nafikan cik cinta pun ade jugak kadang-kadang tapi tak de lah mengumpat just berkongsi story morry je kan? haha...tapi jangan sampi terlebih tau sebab lelaki tidak tahan dengan wanita yang berjenis ini...AWASS!

7.) Lelaki juga tidak suka di kawal apetah lagi di kongkong...jangan-jangan-jangan wahai adik-adik...:)

8.) Suka menunjuk-nunjuk akan kecantikan yang di miliki....wahai anda semua yang teramat lah cantik yer...jangan sesekali menunjuk kecantikan korang...kerana itu semua milik ALLAH...jika ALLAH nak ambil kejup je....betol tak? so berpada-pada la yer,,hohoh...


Ha......ape macam dah baca semua? ade tak ciri-ciri yang korang 8 entri cik cinta tu? if ade...boleh la ubah slow-slow...bukan untuk sape..untuk diri kita juga kan,,, hihih..okey la korang.. dah jam 11 nak kene prepare lauk untuk makan tengahhari....dadaaa.... ^---^

terima kasih sudi baca

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...