::::✿chinta_shafiqah✿::::

Thursday, 29 November 2012

Tips kecantikan :katakan NO pada jerawat!

Hai korang...assalamualaikum para sahabat  sekalian hehehe~~~
korang-korang meh la sini nak bisik cikit..hehe~~
korang nak tips untuk jerawat x?? oh tidak..tidak...jerawat xleh timbul kat muka kita kan??? bila dah muncul tu memang 24 jam la korang disamping cermin..betol x??? mane x nyer syik risau jer tengok jerawat yang besar GEDABOK! hahaha.. tapi sape-sape yang skin perfect meletop tu rasenyer xperlu kot bace tips ni..hehe~~

~~exspecially to korang yang menternak JERAWAT.. korang bolehla  cuba ANTI BIOTIK T3 MYCIN CLINDAMYCIN LOTION yang cik cinta shorkan ni..comfirm-comfirm JERAWAT korang mengecil hingga tahap minimum & korang leh la continue SENYUM-SENYUM KAMBING kat depan cermin nanti..okey dapat?? kikikik``

~~Tanpa membuang masa lagi  jom kite MENGEBOMKAN JERAWAT yang mula muncul dimuka kita  i yer...?DOSH! DOSH!

~~Macam mane tu??? 
senang jer korang p farmasi & bagitau nak beli t3 MYCIN CLINAMYCIN LOTION comfirm-comfirm dapat punyer..harga murah jer..mase cik cinta beli dulu  RM24 hinggit only  tapi kalau harga before discount maybe  Rm28 cam tu laa kot.. so jangan buang masa lagi cepat-cepat dapatkanya sekarang! jangan biarkan JERAWAT bertimbung-timbung at muka korang... sungguh xsanggup...!
~~ape korang xcaye???
cik cinta xkan shorkan kat korang lau bende ni xMUJARAB sebab dulu mase muka cik cinta dipenuhi PENGHUNI-PENGHUNI yang tidak diingini ni,  cik cinta p jumpe doktor pakar kulit so doktor tu la yang shorkan cik cinta guna antibiotik ni.Alhamduliilah 2minggu after penggunaan,  JERAWAT-JERAWAT tu semua sedikit demi sedikit menjauhi muka cute cik cinta ni..hahahah

~~cara nak guna??
Senang jer korang..korang just cuci  muka sebersih-bersihnya and then bila dah lap  muka korang tu..korang leh terus sapu kat jerawat atau kat seluruh muka  pun xpe... antibiotik ni cecair and sama sekali bukan jel walaupun kat belakang  tu dia tulis LOTION..sebenarnya  ia cecair yang memudahkan korang untuk menggunanya.. senangkan???  antibiotik ni sejuk jer and xmelekit langsung..korang akan rase sendiri perubahan walaupun pertama kali guna..haaa....cepat!! 

~~tapi...........
ade tapi ke cik cinta?? of corse dear..antibiotik ni berbau la sikit...opSS! bukan macam STOKING okey!! bau ubat ni macam bau ubat-ubatan kat  hospital...pernah kan pergi hospital??? haaa lebih kurang cam tu laaa wanginyer ubat ni..heeheh~~ alaa setakat bau sikit je pun...korang kan nak muka cantik..haaa tahan la sikit bau dia tu...okey??? yang PENTING CANTIK TERTARIK MENARIK KO MEMANG DABOMB!! Hhehe~~

~~bile leh pakai antibiotik ni cik cinta oiii...
okey3..korang leh pakai bile-bile mase yang korang suka cume maxsure yang muka korang tu bersih la daripada sebarang make up..okey sweet??  jangan tidak-tidak okey..hehehe
cik cinta xde pict nk tunjuk mase muka cik cinta dipenuhi jerawat dulu...tapi sekarang ALhamdulillah semua dah kembali normal..cume...hehe banyak nyer pantang larang cik cinta ni..heheh biase la der....cume bile muka korang tumbuh jerawat kesan dia mengambil masa yang agak lame laa...untuk menghilangkan kesan2 tu  tp xkisah la kan yang penting JERAWAT dah NYAH dari muka kite right???

~~ ni ade 2 pict yang cik cinta nk share nga korang sal rupe antibiotik ni..



korang..!! ni lah dia ANTIBIOTIK tu,,,kotak dia cik cinta dah sedekahkan kat tong sampah daa
sorryy...


haa...yang colour biru tu la yang korang perlu sapu kat JERAWAT tu..tengok sekali macam botol gam kan???
sebijik..
so SELAMAT MENCUBA hope menjadi..






terima kasih sudi baca

Tuesday, 27 November 2012

oh tidak kencing manis?

assalamualaikum semua..
kencing manis?? ape yang korang faham dengan penyakit tu???
adakah pesakit tersebut mengalami kencing yang MANIS?? haha atau ??

sebenarnya kencing manis ni dalam darah kita terlalu banyak gula..tu yang dinamakan sebagai kencing manis..bukan air kencing yang MANIS tau..hahaha..kotoq laa plak ayat cik cinta ni yer..heheh...
sebenarnya cik cinta dapat tahu yang ayah cik cinta mengalami penyakit ni...terkedu bile mendengarnya. sebab sebelum ni ayah cik cinta aktif and bebas dari sebarang penyakit tapi bile p cek..doktor mengesahkan yang ayah cik cinta ni ade KENCING MANIS 28..angka 28 tu menunjukan paras gula dalam darah tu tinggi la kot kan..??? cik cinta bukn dilahirkan sebagai doktor..kalu x boleh la cik cinta sentiasa memantau kesihatan dia.hehe..sedih tu memang la sedih kan sebab cik cinta xnak tengok ayah cik cinta pucat, kurus.. cik cinta nak tengok dia seperti yang dulu seorang yang heppyning..peramah, sporting  dan macam2 lagu la..sob3..sedihnya haiii.....
kuatkanlah hati hambamu ini YA ALLAH...

cik cinta sayang dia..walaupun baru ditahap awal tapi biase la kepala otak cik cinta ni lau xfikir bende buruk xsah..bukan cik cinta namanya tu..adoiii...moga tuhan memperkuatkan semangat ayah cik cik cinta tu yer...bagi cik cinta dia lah ayah yang terbaik dan paling terbaik didunia ni...ape saje kemahuan cik cinta dia pasti turut tanpa banyak songeh..hehe..tu yang cik cinta terlalu sayang kat dia..ade ker orang yang xsayang ayah dierang??? maybe ade la kan...tapi bagi sape2 yang ada ayah..hormatilah ayah korang..sebab lau xde dia korang pun xde kat dunia ni..sob3 .ingat tau!

#sayang ayah#






terima kasih sudi baca

Sunday, 25 November 2012

Info:mental anda sihat?

assalamualaikum u alllsssss...
ape habaq??? mental korrang ape macam??? ok  ke ko? hahahaa..
arini cik cinta nak bagitau cikit kat korang pasal program yang cik cinta join minggu lepas...
program ape tu cik cinta oii...straitttttttt je lah pening laa...okey2 

actually minggu lepas cik cinta p melawat PESAKIT MENTAL.. oh no..!! pesakit mental..eeee
mesti korang pernah beranggapan buruk about dierang kan???
mana boleh macam tu..xbaik tau...dierang pun manusia normal macam kita jugak cumeeeeeee
dierang bernasib malang...tu jer sob3..sedih nye cik cinta...hehehe
actually kalau korang nak tahu la kan..dierang ni kalau tengok sekali imbas macam kita-kita jugak 

cume...........................
alahaiiiiiiiii ade lagi cume...hahaha..cume dari segi mental dierang dah xleh nk berfungsi sangat...
haaa........dierang perlu makan ubat yang doktor bagi laa...
kalau x..????????? meroyang la dierang..hehehehe....
ape yang kelakar nye...dierang ni banyak sangat ragam yang leh buat cik cinta & kekewan tergelak..
mana x nya....nama sendiri pun dierang lupe...hahahah
memang kelakar giler time ni....  ade yang banyak cakap...xputus-putus cakap.. ( dah la xde noktah bile bercakap cik cinta pun xfaham cuma angguk jer..hahahahah)..
ada yang suka tenung mata... fuyoooooooooooooo...mengoda siot...hahaha..tapi sayangnya dierang xbetol mental...membuatkan cik cinta takut ade lahhhh.....hehehe..

bukan takat tu je cek oiiiiii....ade yang suka menyendiri...xnak bergaul tu la yang dinamanya mental sakit...kecian kan dierang ni....sob3...banyak plak yang cik cinta dok merapu ni tapi ape2 pun korang jagalah kasihtan mental korang kalau ade bab-bab yang xleh nak selesaikan secara  SENDIRIAN BERHAD  tu cepat-cepat la cari kekawan yang leh kongsi masalah korang tu ek...,ingat tau nenek MUDA pesan ni...hahahaha

okey BUKA MINDA..BUKA HATI ..CERMIN DIRI ANDA ADAKAH ANDA TERGOLONG DALAM GOLONGAN YANG BERNASIB MALANG SEPERTI MEREKA???
KATAKAN TIDAK KEPADA PENYAKIT
KATAKAN TIDAK KEPADA PENYAKIT MENTAL..
SEKIAN CERAMAH DARI PAKAR PSIKOTERIK
CIK CINTA SHAFIQAH...
HAHAAHAHHAH...
 jom tengok picture jom.....


ni burner yang cik cinta buat tau..hehe
opss!! biro cenderahati laa katakan..
hahah...


korang...korang nampak x uncle yang pakai baju hijau tu..?haahha
dia kaya tau
dia kata ada rumah 2 biji 300k & 100k..hahaha
korang percaya x??? cik cinta pun xtahu nak habaq cek oiiii.. myb ye la kot..haahah


kecian kan korang????
suram jer muka dierang ni....


ni bersama kekawan cik cinta...sama je baju kitorang kan.kan???
hahaha...baju program tu laaa.... mesti la kene sama warna nanti pening plak pesakit tengok banyak2 colour nanti..hahahah ( loyer buruk punyer orang)


ni masa perasmian penutup...korang tengok yang pakai baju cream tuu...
dia pesakit luar tau..cume p hospittal ambil ubat jer...
anti depresion kot..
hehehe.. rock u alssss tengpk dia wat cam ne tu...
yeah3...kata AMOK..


NI Cik cinta bersama cik SHIE...cik cinta suka sangat usik dia...
dia kalut kot....aaaa..korang tahu ker kalut tu ape???
lau xtahu p cari orang kelantan tanye dia..
apa maksud kalut..tau..tau??
hahahahaahhaha...


okey la u korang...xleh nak post banyak2 picture nanti hilang seri
cik cinta xkawen lagi...hehe
bye-bye-bye..











terima kasih sudi baca

Saturday, 24 November 2012

Info :Puteri lindungan bulan? SIapakah?

haiiiiiiiiii sume... ape khabar??? sihat??? hope sihat la yer..sekarang ni musim hujan...haaaa...jangan nak MENGATAL p main hujan plak...xpasal2 demam.....kesian mama & dady nanti...cewahhhh...haha
emm...rase nye sudah beberapa hari ni cik chinta langsung xupdate ape2 kan??? busy katakan...
haha ( mengalahkan PM)..
tengok kat titile tu...@ PUTERI LINDUNGAN BULAN.. haaiiii cik cinta ni nak story pasal puteri ke plak???hehe tu cume name satu MAKAM yang terdapat di KAMPUNG SIPUTEH JITRA KEDAH..korang tahu ker xtempat tu...??? mule2 p sane ingatkan banyak kucing rupe2nye ade STORY di sebalik sume tu...haahah..kampung tu  menarik sangat...cik cinta p sane sebab nak penuhkan jam kredit untuk subjek KOMUNITI..memang sah2 kene p la walaupun xnak pun...

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
.memang TERBAIK LA KOMUNITI  kampung tu...saling hormat menghormati antara satu sama lain....dah la baik2 sumenyer...makanan..fulamaaaakkkkkk sedap sangat2.... hehehe
cik cinta memang terlebih makan la dok sane...dok kolej asyik kebulur jer..sampai kan perut pun berkeroncong daaa.....hahahha...SANGAT BAGUS PROGRAM ni...pagi, tengahari, petang dan malam asyik melatak jer... opssssss!! kasar bahasa..kuang...3
laaaa.....ape sal cik cinta tulis kat titile tu tajuk lain..p habaq tajuk lain...??? sabar sat naaa.....kampung ni ade kaitan dengan PUTERI LINDUNGAN BULAN tu...cik cinta xleh nak story banyak2 pasal ni..kalau korang nak tau..p la kampung tu..COMFIRM2 dapat tahu kisah disebalik nama tu..amboiiii3.. cik cinta kite ni....berJIWANG laa plak...keh keh keh..

3hari 2 malam kat sane rase macam 2 jam jer....hehe..cik cinta dapat family angkat...korang ade???? hahaha...baik sangat mak abah and adek2 cik cinta...rumah pun boleh main bola sepak...  (besar sangat) ...banyak la cik cinta nak bagi tau satu2..ape kate korang p kat sane sendiri..opssss...!! sekarang musim buah RAMBUTAN...hahaha.jangan jelesss....
ni cik cinta masukan picture... hehehe



hehehe...sebelum program bermula ape kata kita snapp! dulu


ni...mase nk sukaneka....cik chinta kene la tolong2 ape yang patut...
bwtol x???huhuhu


tengok tu...pipi tembam..hahaah
getah belllon ni tebal sangat....


ni la family angkat cik cinta..hehehe..siap wat peace lagi mak kami...hahaah


korang buah ape ni yer???? lau p sane nk makan petik jer dengan tangan..hahah
besssssssssss sangat2,...

ni cik cinta bersama kawan-kawan jelajah kampung....cantik sangat..bendang masih hijau
lau dah kuning memang lagi indah la suasana kampung tu...
hehehe


ohhh silau-silau..
cau dulu...ngeee
korang nampak x background kat belakang tu..??? xcantik ker??
hihihi





okey sampai kat sini je lah ek..hihihi.....
selamat malam..
mimpi indah2 tau...tau..





terima kasih sudi baca

Monday, 19 November 2012

sanTAi

assalamualaikum...xjawab nanti dosa...haaa
cepat jawab...takut dosa kan...hahaha..  ape kene nga cik cinta ni yer...
merepek xtentu hala jer.. mane xnyer.. dok sorang-sorang jer kat bilik ni mahu x meroyang..
hahahahah....sunyi giler bilik ni tanpa romate TERSAYANG...hehe
dia p KL..xperlu kot cik cinta nak bgtau nape..hahaha
dah la kepala otak tengah sterses ngan assaigmant ni...adoiiii
mati la cik cinta nak handle sume ni...
esok ade program MENTAL kat HOSPITAL ALOR STAR...jumpe pesakit mentel U allsss...
fuyoooo..!cik cinta xpernah lagi join program cam ni..walaupun stress tahap GILER 
ALHAMDULILLAH..ALLAH  bg  gak ruang untuk cik cinta berceloteh kat diari hati ini..hahaha
dah lah dok merepek nyer cinta oiiii..!.xguna pun...hahaha
 OK uallsss cik cinta tido dulu.... 
kat bawah ni ade peneman setia bersama cik cinta sementara ROMATE TERSAYANG xde..hehehe 
dapat tengok NI pun dah okey kot...
hahaha...
trimasssssss...

 cik kata...xde ROMATE pun xper lah..boleh gak cakap nga cik katak ni..hahaha



tengok ni haaa.....cian cik fish ni... xde tempat nak bermanja
tuan dia dah abaikan die...
tengok laaa..air pun bersih jer (hehehe ade makna tu)
hahaha.tu la tuan die bZ sangat kan...

okey la u allss..
nite..
n smiley alwaysssssss....




terima kasih sudi baca

Sunday, 18 November 2012

Tips cinta :bagaimana korang nak tahu cinta suci

salam 1 malaysia..
 cik cinta boring sangat terbuka buku psikologi yang lacture cin cinta terbitkan..dalam ni ade sebut pasal cinta..? ape???? CINTA??? wauuu...mesti korang suka kan dengan perkataan ni..mane x nye... boleh dikatakan semua pernah dilamun CINTA..betol x??? sape-sape yang xpernah bercinta tu cepat-cepat lah p cari cinta korang...hahaha..xde lah gurau jer...
ade apa dengan perkataan CINTA ni yer??? kite pernah bercinta tapi xtahu apa yang dimaksudkan dengan CINTA kan?? betol x??? lau xbetol pun tolong betol kan ea..hahaha...
ada sesetengah individu menjelaskan CINTA ni same je dengan SAYANG.. tapi betol ker??? 
betol ke xbetol ke.. cin cinta akan menjelaskan APA ITU CINTA..okey???jom kita mulakan..hahaha

CINTA , kasih sayang dan kemesraan boleh memberikan keseronokan yang tidak terhingga pada diri manusia. namun...hehe perlu diingati juga bahawa CINTA boleh menjadi punca kepada pelbagai masalah di dalam kehidupan manusia..waduh3...skima lak cik cinta ni...okey2...korang borink ek...??? okey la kite strait to the point... menurut ape yang cik cinta belajar terdapat 2 jenis CINTA yang mudah sangat di kenalpasti....haaaaaaaaa....korang mesti xsabar-sabar nak tahu kan...???

okey ni yang pertama...CINTA GHAIRAH..  opsss!! ade ker???? mesti la ade kan..
cinta ghairah ni di pengaruhi oleh perasaan kuat di mana perasaan "MENYERAP MASUK" ke dalam diri pasangan , sering merindui hingga pasangan kekasih di anggap "SEGALA-GALANYA" dalam hidup dan saling memerlukan. lau korang nak tahu CINTA jenis ni bersifat sementara...tapi cik cinta xsalah kat korang lau korang nak miss kat buah hati tersayang..tu normal lah kan bagi kite kaum HAWA..hahaha..tp kene pandai-pandai la..okey???
huagggggh....letih laaaa menaip...haha loyer buruk lak cik cinta ni kan... mesti korang menyampah...ehehehe...

okey kita sambung....."ting tong"
CINTA SUCI...wauu perkataan yang menarik betol x??? nak tahu x ape yang di katakan dengan CINTA SUCI??  
CINTA SUCI ni merupakan bentuk CINTA yang lebih murni..mane x nyer.....name  lagi CINTA SUCI.. hahaha...ia didefinisikan sebagai perasaan KASIH SAYANG yang kita alami terhadap individu yang PALING RAPAT dalam hidup. lau korang nak tahu laaa..... CINTA camni memperlihatkan perhubungan yang lebih panjang dan berkekalan...(  insyaALLAH di berkati ALLAH S.W.T ) amin..mudah-mudahan...

aihhhh....dah penat daaa...
salam sayang semua ( ceh2 cam ramai lak yang follow blog ni ) 
haha


"love is cinta"




terima kasih sudi baca

Info :apa itu schizoid?


::::✿salam✿::::
arini cik cinta nak bagi ilmu sikit...haa...mesti korang nak tahu kan ilmu ape???  cube korang tengok titile tu..ape yang korang leh faham tentang personaliti...??? haha...alaaa personaliti kite lah kan??? tu pun xtahu ker..hehehe..sebenarnya personaliti ni melibatkan diri kita..boleh dikatakan all about we self laa..... contohnya cara makan, cara berjalan, perwatakan diri kita. cara kita menulis and ape- ape yang berkaitan dengan diri kita la..yang mempunyai  maksud yang tersendiri..waaa.... bessss kan belajar subjek ni..cik cinta suke sangat..sebab dapat tahu tentang diri kita dan juga orang lain... :)

......mayb korang ade terbaca kat mane-mane artikal kan pasal personaliti ni...tapi ape yang cik cinta belajar personaliti ni juga melibatkan kita dengan persekitaran kita..contohnya bersama kawan ker..cik abang ker..sape- sape je lah...kita boleh nak menilai someone melalui pemerhatian kita...opssss!! tapi xsemua betol tau..tau..
apa yang cik cinta cuba sampaikan adalah mengenai schizoid personaliti disorder (SPD) ..hehehe ape tu??? kalau korang nak tahu  SPD ni kecelaruan keperibadian....mesti korang xpernah nak amik port kan dengan penyakit kecelaruan ni...?? ohhh...sungguh malang....haha sebenarnya cik cinta pun xtahu juggak,,tapi bile dah belajar barulah cik cinta faham ape yang dimaksudkan dengan SPD ni..
nak tahu simpton penyakit ni???? simpton dia macam suka bersendirian, anti social, emosi yang dingin, yang paling pentinf xde perasaan terhadap sebuah perhubungan.. so lau ade kawan-kawan korang yang mengalami penyakit ni..cepat-cepat lah p jumpa pakar yer....sebab bila individu ni terlalu stersesss....ia boleh mengakibatkan cubaan untuk membunuh diri tu bertambah la dalam diri dia... so cik chinta shorkan lau ade kawan yang bermasalah ker janganlah tinggalkan bersendirian..takut jadi benda lain lak nanti..haha...

emm.......ape benda la yang dok merepek ni cik cinta oiiii....boring laaaa....huhu
okey lah...ni pict cik cinta n kekawan mase shoting about personaliti disorder opssss!! SCHIZOID...


NI la pesakit tu...opss sory shida..ni kawan cik cinta
dia lah yang melakonkan watak SPD tu...sesuai x??? mayb x la kot sebab ape yang
cik cinta tahu individu yang mengalami SPD ni dia xterurus .. selekeh..and sewaktu denganya..hahah


ni plak mase tengah stersesss...ahhhh...hanya kawan jer yang leh tolong... mesti korang bingun kan kate xsuke berkawan...ni sorotan yang we all shoting jer...sorry



 individu yang mengalami SPD ni dia xsuka bersosial...xsuka berkawan. tengok la tu,, muram jer..
 ( kecian kan...)) haha


ni???? ni watak-watak yang perlu ade dalam video tu jer..hahaha..bukan pesakit schizoid..
hehehehe...

ni pun same..hehhe..disebalik tabir...















terima kasih sudi baca

Saturday, 17 November 2012

protokol la sangat ^ ^

hi..!!
jom p diner nga VVIP..?OPSSSS~~! tp u all dah amik khusus protokol  ker???  kalau belum boleh la slow2 nanti nak join diner nga VVIP kang susah lak nanti...hehehe... we all dah p..semangat ni bangun pagi-pagi semata-mata ni jer...tp ia WaJIB untuk student UUM macam aku..nak ke xnak ke kene nak jugak...hehehehe


duduk pun secara tegak..xleh bengkok tau..nanti tulang belakang cepat rapuh..hahahah
xdelah...duduk secara betol la..





mase ni xmula lagi..leh la pict2..bile dah start memang xleh nk berpict la....hihihi





khusyuk giler tengok kertas tuu...serius lak tu muke...opssss!! lupe..
protokol kan memang kene muke cam gtu..hahaha


semapat lagi bersnazzzzzp.... ade stlye x??kah3...


ada orang kata muka aku nga die ni seakan same... betol ker???
aku tengok biase jer..xde same pun...kalau same kat area mane??? de cun aku x pun..
so ape yang same tu...
felik2


jangan pandang2
cume leh senyum..
nge~~~
lalallalalalallalalallalalalllalal
bye2




terima kasih sudi baca

khusus kawen? sudah kah anda?


hi...!
awak- awak sume dah p ke khusus kwen??? lau belum baik p daftar cepat2...xsemestinya sape-sape yang nak kawen jer kite sume mestilah kene tau ape yang perlu and ape yang x dalam sebuah perkahwinan..hihi betol x???
murah je kot...we all daftar aritu RM60 jer..okey sangat kan??? so sape2 yang ada masa free tu cepat-cepat lah p daftar..besss gilerrrr....hahahahahha....macam-macam gaya ustaz yang ada...ade yang bagi ceramah yang membosangkan.... ( aku pun tertido mase ni..boring sangat)..ade yang slow rock... ade ker??? mestilah ade....suara slow tibe-tibe je jadi kuat.. terkejut MONKEY aku dibuatnya.. ( tulaaaaa   orang ceramah kat depan we all tido kat belakang..nasib baik xkuar air liuq..eeeeeeeeee kotoq..) ngeee~~~ paling bess bersama sheikh YUSOF..haahahahah..kelakar giler ustaz ni...terbaik lahh...tp sorry xde pict nk tunjuk..heheheh.. khusus ni 2 hari jer...setahu aku next year dah jadi seminggu..aku pun xsure tapi ustaz ade bagi tahu laaa pasal ni...so we all shorkan awak-awak leh la p daftar yer...
                                                                               lalallalalala



 dalam dewan tu..selese sangat tempat tu..ihihh

 si muka bulat 

 
tah pe2 jer pict ni..hahahahah

 xde yang nak tolong pictkn aku sndri yang SS: )

lapar......:( nak makan...


ini dia aku punyer sijil.....dah boleh kawen,,,
hehehehe...~







terima kasih sudi baca

menara"KLIA" di ALOR STAR

hi u alls...(hihiih macam la ramai sangat yang follow blog aku ni ye....ber alls2 lak..:)
xpe la asalkan aku heppy sudaaaa....
aku & kekawan p menara alor star...(xleh p menara KL pun xpe lah asalkan orang pangil "MENARA" xkisah la menara apa sekalipun.xgtu??? .sob3...


heeee....skodeng ape tu..??? beria2 jer.. hihihi


cantik kan landscap ...ni dari atas menara tu..


ni pun same...best lau dapt dok tengah2 and klik..!


 hahaahha..kelakar giler pict ni..macam makcik jer aku ni...muka dah jadi bulat disebabkan kaca mata tuu..ihihih


opssssssssss..!!! terambil pict sendiri..hoohho "aku suka"

ni salah satu benda yang ade kat atas menara KEDAH tu..hehhehe 
aku bersama minah gambar..%)


 ni la dia kawasan  luar menara tu...
cewaaaahhh......control cun lak aku ni...sob2.. tp cantik kan tempat ni..hijau jer..sejuk mata memandang... (",)

fuhhhhhhhhhhhhh......angin sepoi2 bahasa oleh 3 anak dara...:)

daaaa penat ..so sampai disini dulu aku berceloteh yang xtentu pasal....
bye awak-awak
<3












terima kasih sudi baca

Friday, 16 November 2012

sejuk mata memandang

assalamualaikum....
sudah lame aku berangan-angan nak p tempat ni...syukur laa..sekarang dah tercapai..!!kat mane??? hihihi BUKIT KELUANG besut TERENGGANU kite....xde ape la yang  menarik..cume aku heppy jiwa pun ase tenang sangat dapat tengok laut yang luas......:)

muke aku time dalam kete...kontrol ayu..hiihihih

ni la dia pantai yang aku nanti2 kan tu..biase je kan temapat die...tp fantastic bg orang macam aku..hahahah

 hihihih..teruja yang xterkata ape2..bessss


candit fhoto kekawan ku yg spoting...spoting ker??? yelah kot..:)


luahan perasaan ku pada si dia.))

perasan cantik laq aku ni..

.
sob...sob..sob

 

snazzzzzzp je lebih...;)

 
 last....tercipta sebuah kenangan di BUKIT Kluang...h\
hahaahhahahhaha.........









terima kasih sudi baca

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...