::::✿chinta_shafiqah✿::::

Wednesday, 27 August 2014

Vitamin C shaklee



Asslamualaikum..

saya pengedar sah shaklee anda!
sebarang pertanyaan sila hubungi 
Whatssap : 0179337020
IG; chinta shafiqah

terima kasih sudi baca

Tuesday, 26 August 2014

Sustained Release Vita-C 500 mg

Assalamualaikum..

selamat petang dan salam sejahtera..cewahhh ayat macam nk p pidator plak...hihi..
sebenarnya petang ni cik cinta nak sharing about kelebihan vitamin c dan mengapa ianya sangat diperlukan dalam tubuh badan kita?  seperti yang kita tahu, tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian... Vitamin C dengan pelepasan membantu dalam menyalurkan Vitamin C yang berterusan.

Vita-C 500Mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin c yang diperlukan tubuh. Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi, gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.




FIQA: 1166198
WHatsapp : 0179337020
SID yang menjaga kesihatan dan kecantikan..


terima kasih sudi baca

ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)


Asslamualaikum :)

Sekali lagi cik cinta nak berkongsi about our health.. bukan sahaja kita perlu jaga luaran, dalaman pun tak kurang hebat juga. setiap wanita mengimpikan kulit yang cantik, bahkan cantik dalaman dan luaran. Full set katakn. Tapi bagaimana? 



Apa kelebihan ESP?
- kulit jadi lebih anjal dan gebu
-banyakkan susu ibu dan akan jadi lebih berkrim. Anak pun mudah kenyang
-pudarkan parut
-mengawal pertumbuhan jerawat
-menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
-mempertingkatkan fungsi hormon wanita
-kulit jadi lebih tegang  dan sihat
-menghalang penyakut batu karang
-kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun kerja berat.
-sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
-elakkan kencing manis
-kuatkan ingatan memori
-sembuhkan luka
-melindungi dan menjaga rahim
-menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
-mengurangkan risiko kanser payudara
-menyokong sistem imunisasi badan
-mengandungi protein lengkap.

FIQA 
0179337020
SID yang mementingkan kesihatan.


terima kasih sudi baca

SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE

:Assalamualaikum :)

hari ni cik cinta nak berkongsi mengenai shaklee untuk menambahkan berat badan!
bagi sesiapa yang azalinya memiliki tubuh badan yang menawan, itu adalah bonus bagi korang! 
tapi bagaimana pula apabila berat berkurangan dengan erti kata lain "KURUS"
ye cik cinta tahu, pasti semua orang nak tubuh yang langsing tapi jika terlampau kurus memang 
tidak elok. Yes, cik cinta akui cik cinta kurus tapi sekurus2 cik cinta ada lagi yang lebih teruk..
hurmmm bagaimana nak menyelesaikanan this problem? cewahhh 
ok lets ....

Dibawah ni mempunyai dua supliment shaklee yang boleh menyelesaiakn masalah korang
lets start..!

Meal Shake shaklee
meal shake adalah hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh 
seisi keluarga:
* sarapan segera yang berkhasiat
*lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
*hidangan segera untuk para atlit.
*hidangan yang ideal, rendah lemak dan sodium.

meal shakes shaklee merupakan sumber proten dengan vitamin dan mineral tambahan.
ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.

produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Meal shakes shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tamabahan.


ENERGIZINF SOY PROTEIN (ESP)

*menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
* protein soya membantu mengurangkan kolestrol.
* mengandungi lima vitaminB penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isolavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.


Ok lah sebarang pertanyaan boleh whassap/call/sms di no yang tertera..
" kecantikan dan kesihatan anda adalah kebanggaan kami"
saya sid yang amat mementingkan kesihatan
Jangan ragu atau bimbang, saya adalah pengedar sah shaklee di malaysia..

ID: 1166198

terima kasih sudi baca

Tuesday, 12 August 2014

AL ikhsan sports sdn bhd

 Assalamualaikum
sudah lame cik cinta tidak mengaktifkan blog ni..
disebabkan busy yang terlebih mencari rezeki di dunia luar..
akhirnya kesayangan dilupakan...
sory sebab dah lame tak menfollow u alssss
mohon ampun sih..hihih





XOXO

terima kasih sudi baca

petang itu


ASsalamualaikum..
tumpang lalu...
tolong tepi sikit
hanya mengambil masa 5 minit je untuk kemaskini blog yang dah bersarang..







_xoxo_


terima kasih sudi baca

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...