::::✿chinta_shafiqah✿::::

Sunday, 31 March 2013

Segman Ramaikan Follower Blog 2013

Assalamualaikum, 

Disebabkan kekeringan idea untuk menulis entri, kali ni dan sudah beberapa kali, cik cinta telah melabuhkan diri dengan join segmen. Hurmm....actually, bess jugak join segmen ni, boleh tambah followers dan juga boleh mengeratkan lagi hubungan walaupun hanya berchit-chat di alam maya sahaja..:)




Korang! jom ramai-ramai kita memeriahkan lagi SEGMAN RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY blog awesome nih ^-----^

klik burnber untuk join...




terima kasih sudi baca

21 comments:

  1. thanks ye sebab join segmen saya ;)

    ini senarai peserta dan jangan lupa bw para peserta ok? :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kasih...tp link tu xleh nk go on pun cik yuyu...

      Delete
  2. salam.. dari segmen yg sama..salam perkenalan..follow my blog :) http://www.cikkhurus.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi cik kurus..sy pun dh follow blog awk..nice blog

      Delete
  3. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah follow blog awk...nice

      Delete
  4. Assalamualaikum.. saya dri segmen yang sama ^_^

    http://rennyenqop.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    singgah sini nak mmfollow,jemputlah singah blog saya.. salam kenal..

    ReplyDelete
  5. saya datang ~

    hit me back yaa ~

    http://oh-sourly-ily.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    https://www.facebook.com/OHHcikily

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan selamat berkenalan . Dari segmen yang sama , Done follow you .Saya peserta ke 109. Jom join segmen Arni http://arnilala.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-setahun-by-arni.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum,
    Salam kenal.. dari segmen yang sama.. done follow here.. follower ke-406.. jom follow balik..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang saya,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. follow me back yee~~ http://pkehidupan.blogspot.com

    ReplyDelete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...