::::✿chinta_shafiqah✿::::

Saturday, 29 December 2012

Tutorial komputer : Tukar theme untuk google chroom



haahhh..nampak? korang teringin tak nak buat background cam cik cinta ni? bila kita tekan new tab kat google chroom kite akan kuar cam ni..so comey...cik cinta suka sangat..! korang plak? suka jugak? waahhh sama la taste kite..nak belajar buat? jom..

1.Korang p kat sini dulu  ...

2.Dah kan? okey akan kuar pop up camni kat bawah ni kan?

cantik x??

3. NOW,korang boleh pilih yang mana korang suka..pilih janagn xpilih...hehe

4. Bile korang dah choose theme tu..de akan aotomatik downlod..dont worry kejap je pun.tak penat sangat la menunggu nye..lau guna broadband lagi cepat..!

SELAMAT MENCUBA..& SEMOGA BERJAYA..!


tatataaaa :)


terima kasih sudi baca

2 comments:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...