::::✿chinta_shafiqah✿::::

Saturday, 15 June 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.


Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

terima kasih sudi baca

22 comments:

  1. thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    ReplyDelete
  2. Singgah melawat dan menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  3. hadiah-hadiah seperti bracelet , peplum , teddy bear , coklat , shawl serta banyak lagi ditawarkan kepada anda . tamat pada 1 JULAI INI .

    http://pelaikamonsterer.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-ika.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgah sini dari segmen puan bubly..
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
    jom jengah blog saya..:)

    ReplyDelete
  5. salam, kenit blogjogging sini dari segmen yg sama. Done follow (^^,)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  6. berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  7. good luck..blogwalking dari segmen yg sama...follow...jemput datang blog ai ye leh tgk kereta hello kitty comel..hehehe (teriklan lak!)

    ReplyDelete
  8. salam...fieza dtg lawat blog comey ni..dri segmen yg same..done follow..peace (^_^*)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html#comment-form

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum & hai Chinta ! Syiera datang dan follow melaksana amanah segmen ;)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    moge seyhat selalu :)

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama!:D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen bubblynotes.com

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, dan salam ukhuwah,dari segmen yang sama,jemput singgah sini pulak:
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  13. Salam knal..bw sini..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  14. tahniah!

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  15. Assalammualikum....kisah si dairy,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

    ReplyDelete
  16. segmen yang sama..fiza dah follow sini

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  17. salam... mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...