::::✿chinta_shafiqah✿::::

Friday, 4 January 2013

tips cantik: 10 saat cantik

HAiiiii....selamat malam dan selamat study yang masih berkerjaya sebagai student...cayok3...! do the best k.... actually malam ni, cik cinta nak berkongsi pasal pemilihan krim malam .. sebelum tu cik cinta nak tanya, sebelum korang  kroh-kroh ( tidur )  korang pakai krim tak? okey pakai...if korang pakai..nih cik cinta nak bagi tahu serba sedekit ..

sila baca sampai habis tau..rugi nanti.. :)

Korang, jika mahu membeli krim malam, pastikan memilih yang betul dan bersesuain dengan kulit korang tu. Paling penting disini adalah, jangan pilih krim malam yang terlalu berminyak..oh jangan tuan-tuan puan-puan sekalian..bahaya...! kenapa bahaya? sebab nya ia akan menyumbat liang pori pada wajah dan menghalang kulit untuk berehat. Sebolehnya pilihlah krim malam  yang lembut untuk kulit. Elakkan juga krim malam yang mempunyai haruman kerana itu menunjukkan ia mempunyai tambahan bahan kimia di dalamnya...

okey itu sahaja untuk malam ni..! 

Sekadar perkongsian bersama.. ^ -^ 

terima kasih sudi baca

3 comments:

  1. bagus 2x, dalam proses menjaga kulit muka juga ni :)

    ReplyDelete
  2. hmm, petua utk lelaky xde ke?? :-D

    ReplyDelete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...