::::✿chinta_shafiqah✿::::

Sunday, 13 January 2013

Rintihan ^-------^

hyep!

Assalamualaikum, u alsss ape khabar? baik agaknya yer, now, bukan musim hujan lagi right? but musim tak menentu..^--^ yelaa, bila-bila masa je hujan akan membasahi bumi tercinta ni,..tapi, musim ni jugak la musim banyak orang demam,.. so korang jaga kesihatan elok-elok tau? nanti lau demam tak leh nak update blog, nanti berkuah kaih  ( bahasa kelantan yang cik cinta pun tak tahu maksud.:) 

Petang yang sangat mulia ni, cik cinta nak berkongsi something dengan korang, yes! untuk tantapan kita dan juga remaja di luar sana tu & of corse untuk macho and cantik cik cinta ni..ahakks..!

Mari kita sama-sama dengar rintihan bakal seorang baby 



Dik2,...ayah mana?ayah dah tak de...dia dah lari cari awek lain :( 
habis mak nak buat ape kat adik?
bila saya main2 kat dalam perut mak....
mak paksa adik keluar...
waktu tu adik cakap kat mak...
mak! nantilah dulu...jangan kasi adik keluar mak..:(
bagi adik besar sikit...baru adik keluar.....
nanti adik boleh jadi anak yang soleh untuk doakan mak...
tapi-------------
mak kata " aku peduli apa same kau !!"
kau ni menyusahkan aku je!!
tak pelah mak......adik redha :(
adik harap....adik yang pertama dan yang terakhir ye mak...?:(


Dah baca? sedih je cik cinta baca pasal ni, yela.. "dia" tak sabar nak keluar, dia suruh mak dia tunggu dulu..tapi-------- mak dia dah tak de perasaan dah.. Ya ALLAh...jauhilah aku daripada semua ni, sesungguhnya kau maha pengasih lagi maha pengampun..amin ya robbalalamin..

Semoga entri cik cinta kali ni, boleh di jadikan tauladan untuk kita semua, exspecially to my macho and my cantik followers.. ^ --------^ 

Salam sayang dari cik cinta..:)

terima kasih sudi baca

13 comments:

  1. semoga kita semua dijauhkan dari menjadi insan yang tidak berperikemanusiaan.. in shaa Allah.. ameen.. :)

    ReplyDelete
  2. ehm binatang pun sygkan anaknya...ehm manusia2x..

    ReplyDelete
  3. ya Allah...sesungguhnya anak adalah harta yg tidak ternilai...
    ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...anugerh ALLAh kepeda hamba2nya...

      Delete
  4. Interesting post.
    Maybe follow each other???
    My Blog

    ReplyDelete
  5. sedihnya T_T
    semoga kita semua di jauhkan dari sgla kejahatan di dunia ini...amin~~

    ReplyDelete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...