::::✿chinta_shafiqah✿::::

Monday, 7 January 2013

ribut tropika? betol ke...

Assalamualaikum...

Salam isnin untuk semua.. eh ade ke? hihihi ...ops! serius2...semalam cik cinta mendapat perkhabaran dari kawan cik cinta, dia cakap malaysia akan mengalami ribut tropika yang di jangka akan berlaku esok! 8 aribulan...ya ALLAH...! sungguh seram dibuatnya...ye laa di jangka negeri di Pantai Timur yang terkena..ohh.!! sungguh tertekan cik cinta, Mintak-mintak di jauhkan la semua kaum kerabat kita kat pantai timur tu...  mak ayah cik cinta semua berada di kampung, YA ALLAH...lindungilah keluarga ku..sesunguhnya Kau Maha mengetahui lagi Maha mengasihani... jagailah mereka... Aku hanya mendoakan di kejauhan sahaja...amin-amin

Korang, marilah kita sama-sama mendoakan aga semuanya selamat...  Ujian ALLah untuk kita semua... 

korang boleh baca kat blog ni----> :(

OKey la, doakan yang terbaik untuk kita semua...




terima kasih sudi baca

16 comments:

  1. Takutnya , Hmmm saya dah follow awk ;) please like myfanpge in blog eh ;(

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah melindungi mereka. Aminnnn!

    ReplyDelete
  3. takut nyaaa..
    semoga semua nya selamat..

    ReplyDelete
  4. Hmmm, Aina pun ada dengar pasal ni jugak :( Semoga semuanya selamat, aminnn! Tp kita kena ambik langkah berjaga-jaga jgak kan?

    ReplyDelete
  5. semoga semuenye selamat ..mane rumah tepi tepi pantai tu, carilah tempat berlindung dulu ...

    ReplyDelete
  6. yup....minta-minta macam tu la...nk stdy pun xtenang u alssss....

    ReplyDelete
  7. wah postingannya oke banget, ini benar^ milik cinta ada di sini...
    salam cinta dan sayang

    ReplyDelete
  8. semoga semua selamat hendaknya...hmm ._."

    ReplyDelete
  9. sama kita doakan untuk negara kita :).. in shaa allah

    ReplyDelete
  10. Diharapkan selamatlah semuanya . Insyallah . Saya yg duduk di Johor ni macam kena tempias hari ini . Semua rkyt di Johor di Twitter komen pasal ribut .

    ReplyDelete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...