::::✿chinta_shafiqah✿::::

Thursday, 15 August 2013

10 sebab dia cuma boleh jadi kawan baik


Assalamualaikum..tingtong..cinta datang lagi..:)

Malam ni cik cinta nak berkongsi tips berkaitan cinta, yahoo....sesiapa yang berminat boleh membacanya hingga habis, namun? bagi yang kurang berminat boleh main juah-jauh naa?? hihih..

Okey,tajuk seperti di atas..10 SEBAB DIA CUMA BOLEH JADI KAWAN BAIK...??



  • dia boleh tergelak besar sewaktu kita menceritakan inseden diri mahu digoda oleh teman baiknya
  • kala bercuti kita tidak teringat lansung pada dirinya
  • apabila bertentangan mata denganya,kita tidak terasa getaran cinta atau dada yang berdebar-debar
  • setiap kali membuat temujanji dengan sidia,anda tidak pernah susah hati memikirkan fasal baju,gaya rambut,atau stail solekan yang sesuia.
  • ada ketika apabila tangan bersentuhan,mungkin secara tidak sengaja seperti berhimpit-himpit di tapak karnival,namun anda lansung tidak berasa sebarang renjatan elektrik pada sentuhan itu.
  • bila dia menguap,dia terlupa untuk menutup mulut. Dia begitu bersahaja sehiingga anda dapat melihat lalat melintasi dan hampir masuk kedalam mulutnya (ni memang parah dah ni oiii)
  • Si dia tidak malu-malu meminta dan menggunakan duit anda untuk membayar makanan. ( tu haji bakhir tahap gaban dah tu,)
  • Kalau anda menceritakan pengalaman putus cinta,dia mendengar bersungguh tanpa menunjukkan sebarang emosi, haaa! kalau yang jenis tak de perasaan macam ni, memang nazak laaa...
  • dia tidak pernah bercakap atau memberi sebarang isyarat mengenai masa hadapan perhubungan ini....Kalau dapat yang macam ni, baik putus terus..membazir masa..ye dak?
  • setiap kali berjalan dan bertemu dengan teman-temanya,si dia hanya memperkenalkan anda sebagai "kawan saya"..lelaki yang macam ni, jenis tak sedar diri yang dia tu ade awexs..sob3..kesian________:)
rasanya dah cukup kot 10 SEBAB DIA CUMA BOLEH JADI KAWAN BAIK, tunggu episod setersunya..cecehcehh..macam drama pulak...^----^ Selamat malam everyone...



terima kasih sudi baca

4 comments:

  1. hehe...part menguap tu yg kelakar
    sure lalat tu dah pening

    jemput baca & komen entry yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    ReplyDelete
  2. "renjatan elektrik" hehe... agree!

    My Beauty & Lifestyle Blog :
    www.sabrinatajudin.com

    ReplyDelete
  3. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...