::::✿chinta_shafiqah✿::::

Sunday, 25 November 2012

Info:mental anda sihat?

assalamualaikum u alllsssss...
ape habaq??? mental korrang ape macam??? ok  ke ko? hahahaa..
arini cik cinta nak bagitau cikit kat korang pasal program yang cik cinta join minggu lepas...
program ape tu cik cinta oii...straitttttttt je lah pening laa...okey2 

actually minggu lepas cik cinta p melawat PESAKIT MENTAL.. oh no..!! pesakit mental..eeee
mesti korang pernah beranggapan buruk about dierang kan???
mana boleh macam tu..xbaik tau...dierang pun manusia normal macam kita jugak cumeeeeeee
dierang bernasib malang...tu jer sob3..sedih nye cik cinta...hehehe
actually kalau korang nak tahu la kan..dierang ni kalau tengok sekali imbas macam kita-kita jugak 

cume...........................
alahaiiiiiiiii ade lagi cume...hahaha..cume dari segi mental dierang dah xleh nk berfungsi sangat...
haaa........dierang perlu makan ubat yang doktor bagi laa...
kalau x..????????? meroyang la dierang..hehehehe....
ape yang kelakar nye...dierang ni banyak sangat ragam yang leh buat cik cinta & kekewan tergelak..
mana x nya....nama sendiri pun dierang lupe...hahahah
memang kelakar giler time ni....  ade yang banyak cakap...xputus-putus cakap.. ( dah la xde noktah bile bercakap cik cinta pun xfaham cuma angguk jer..hahahahah)..
ada yang suka tenung mata... fuyoooooooooooooo...mengoda siot...hahaha..tapi sayangnya dierang xbetol mental...membuatkan cik cinta takut ade lahhhh.....hehehe..

bukan takat tu je cek oiiiiii....ade yang suka menyendiri...xnak bergaul tu la yang dinamanya mental sakit...kecian kan dierang ni....sob3...banyak plak yang cik cinta dok merapu ni tapi ape2 pun korang jagalah kasihtan mental korang kalau ade bab-bab yang xleh nak selesaikan secara  SENDIRIAN BERHAD  tu cepat-cepat la cari kekawan yang leh kongsi masalah korang tu ek...,ingat tau nenek MUDA pesan ni...hahahaha

okey BUKA MINDA..BUKA HATI ..CERMIN DIRI ANDA ADAKAH ANDA TERGOLONG DALAM GOLONGAN YANG BERNASIB MALANG SEPERTI MEREKA???
KATAKAN TIDAK KEPADA PENYAKIT
KATAKAN TIDAK KEPADA PENYAKIT MENTAL..
SEKIAN CERAMAH DARI PAKAR PSIKOTERIK
CIK CINTA SHAFIQAH...
HAHAAHAHHAH...
 jom tengok picture jom.....


ni burner yang cik cinta buat tau..hehe
opss!! biro cenderahati laa katakan..
hahah...


korang...korang nampak x uncle yang pakai baju hijau tu..?haahha
dia kaya tau
dia kata ada rumah 2 biji 300k & 100k..hahaha
korang percaya x??? cik cinta pun xtahu nak habaq cek oiiii.. myb ye la kot..haahah


kecian kan korang????
suram jer muka dierang ni....


ni bersama kekawan cik cinta...sama je baju kitorang kan.kan???
hahaha...baju program tu laaa.... mesti la kene sama warna nanti pening plak pesakit tengok banyak2 colour nanti..hahahah ( loyer buruk punyer orang)


ni masa perasmian penutup...korang tengok yang pakai baju cream tuu...
dia pesakit luar tau..cume p hospittal ambil ubat jer...
anti depresion kot..
hehehe.. rock u alssss tengpk dia wat cam ne tu...
yeah3...kata AMOK..


NI Cik cinta bersama cik SHIE...cik cinta suka sangat usik dia...
dia kalut kot....aaaa..korang tahu ker kalut tu ape???
lau xtahu p cari orang kelantan tanye dia..
apa maksud kalut..tau..tau??
hahahahaahhaha...


okey la u korang...xleh nak post banyak2 picture nanti hilang seri
cik cinta xkawen lagi...hehe
bye-bye-bye..











terima kasih sudi baca

No comments:

Post a Comment

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...