::::✿chinta_shafiqah✿::::

Tuesday, 3 September 2013

Kenaikan minyak????

Assalamualaikum

Isu sekarang kenaikan minyak...namun isu yang terkini yang cik cinta dapat sepanjang bertapak dalam bidang ini, cewahhh! okey serius- serius..minyak naik 20sen, tapi bengan cik cinta ni naik sejuta sen..sebabnya ada pihak yang memang tidak sedar diri ni menggunakan nama bloger-bloger yang famous untuk menarik perhatian kita untuk mengklik kat shout box...Macam biasa bila klik of corse laa keluar iklan duit haram mereka tu....memang dah kempunan sangat ke sampai ke tahap macam ni sekali...

Plis la... ! kot ye pun nak famous and cepat kaya jangan la guna nama orang lain, mak bapak bagi nama cantik-cantik guna nama orang lain wat pe? sob3...kesianya...ada jugak manusia yang macam ni kat Malaysia ni...

So, apa pendapat korang??? korang pernah terkena dengan jerat BERHANTU mereka ni??? Ni bukan main-main atau nak marah ke apa. Tapi sekadar berkongsi dengan korang supaya lebih berhati-hati. Gunalah kepintaran ke arah kebaikan bukan keburukan yang boleh menjerat diri sendiri...
" BERDIRILAH DIKAKI SENDIRI"

fuhhhh.......ni telaga minyak dah memang pecah dah ni...geram sangat..! huhuhuh...


X0X0


terima kasih sudi baca

7 comments:

  1. sy da biasa kne lbh2 lg kat shoutbox/chatbox, mcm2 ragam mnusia ni, smata2 nk cpt dpt duit.. hmm sbar je la,, :) skrg ni senang, kte da dpt cek link tu link blog atau link iklan ^^

    ReplyDelete
  2. sebenarnya dear , semua negara naik harga minyaknya hari ni , tapi ramai yang sibuk kondem kerajaan . hurmmm , kdang2 orang ni berkata tanpa berfikir dulu kan tanpa tahu perkara sebenar ? :(

    ReplyDelete
  3. minyak naik harga? esok lusa apa pula yg naik. hehe

    ReplyDelete
  4. tak tahu laaa...apa yang naik...heheh

    ReplyDelete
  5. x pernah kena lagi mcam tu..tapi org letak iklan tu biase tgok..mcam2 org skrg kan..

    ReplyDelete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...