::::✿chinta_shafiqah✿::::

Friday, 14 August 2015

19 JULY 2015

hai semua.:)

Rasanya sudah lame blog ni bersarang,disebabkan busy yang terlebih inilah akibatnye. InsyaALLAH from now blog ni akan terupdate dengan 1 misi yang terbaru.

Tanggal 19/7/2015 bersamaan 3 shawal, sah lah cik cinta menjadi  isteri kepada cikgu J-may bin abdul kadir dengan sekali lafaz. Alhamdulillah...setelah pelbagai halangan dan rintangan yang kami lalui bersama. syukur alhamdulillah setiap halangan kami tersimpan satu hikmah iaitu SEBUAH PERKAHWINAN. Alhamdulillah ya ALLAH.


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


hijau itu menenangkan jiwa..


saat dub dab dub dab kian terasa..
sebelum majlis sempat lagi berselfie..
simple right?hehe



alhamduliilah..selesai dengan sekali lafaz
dia kini milik aku..
alhamdulillah..


ramai kan? yela sebab hari ni 3 pengantin tok imam akan kahwinkan 
termasuk cik cinta.
lololo



pembatalan air sembahyang
muka xleh blah tu..
heppy...:)


mase ni bersama family belah suami dan yang tersayang ibu dan ayah cik cinta..
alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.

tq sayang
--x0x0-




to be contuned with majlis persandingan...
bye bye...

terima kasih sudi baca

2 comments:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...