::::✿chinta_shafiqah✿::::

Sunday, 24 February 2013

Disebalik potret * -----*


Assalamualaikum....nah tu dia! besar gedabak picture kali ni...pada saat ini cik chinta agak sunyi, ye laaa duduk sorang-sorang kat bilik mau tak sunyi...nasib baik otak masih waras...:)

sebenarnya di sebalik picture tu ade something...agak mendalam.. entah la bila terlihat jer picture ni tibe-tibe dapat satu ilham..wah...ilham bagai cik cinta.^---^ 
...ape lagi  pantas cik cinta membuka laptop then menaip..

Actually, sepintas lalu tidak ada apa yang perlu di banggakan dengan picture ni, cik cinta juga bukanlah seorang fhotografer yang nak di agung-agungkan bukan juga sebagai editor bukan juga seorang yang pandai bab-bab ni,...! tapi bagi cik cinta, di sebalik gambar itu menyimpan seribu satu rahsia..^------^

Bagi cik cinta, pengalaman@ kenangan tidak akan pernah berulang..sesuatu yang terjadi itu pasti ada hikmah di sebalik nya... cik cinta akui, dalam bersahabat ada kalanya okey, ada kalanya tak.. betol tak?
di sebalik gambar yang agak cun tu,  Salah seorang daripada kawan cik cinta ni sudah tidak menjadi kawan lagi. ia telah bertukar menjadi POWER RENGERS.! hahaha...  begitu mudah untuk mencipta sesuatu kenangan yang pahit dalam hidup ni... bukan mudah untuk cik cinta lupakan dengan apa yang sis kita ni buat...amat perit...! tapi now, cik cinta dah pasrah... katanya ERRA FAZIRA^8^

# kenangan yang pernah terconteng menjadi gambar seperti ini tidak akan terconteng buat kali kedua, ketiga dan seterusnya.. ye..itu lah "LIFE"  #


nah....hanya ini sahaja tatapan untuk malam ni...):






terima kasih sudi baca

5 comments:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...